Merih Demiral sakatlığı sonrası ilk kez konuştu!

Juventus'ta oynayan A Milli futbolcu Merih Demiral, dün yaşadığı sakatlığın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

SPOR 13.01.2020, 21:00
Merih Demiral sakatlığı sonrası ilk kez konuştu!

İtalya'nın Juventus takımında oynayan 21 yaşındaki A Milli futbolcu Merih Demiral, dün yaşadığı sakatlığın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Dün Roma'ya karşı oynanan Serie A maçında bir gol attıktan sonra sakatlanan Merih Demiral, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Dün yaşadığım talihsiz sakatlığın ardından desteklerini esirgemeyip yanımda olan herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Merih Demiral, Avrupa Şampiyonası'na yetişebilir mi?

İtalyanlar tarafından "Sezonu kapattı" denen Merih, mesajının sonunda "Avrupa Şampiyonası'nda görüşmek üzere" dedi. Merih'in bu mesajı, Haziran'da düzenlenecek 2020 Avrupa Şampiyonası'na yetişeceği şeklinde algılandı.

Juventus Futbol Kulübü, Merih'in sakatlığının "sol diz ön çapraz bağlarında zedelenme ve menisküs yaralanması" olarak tespit edildiğini ve oyuncunun ameliyat edileceğini duyurmuştu. Merih Demiral'ın ne kadar uzun süre oynayamayacağı henüz belli değil.

Yorumlar (0)