Merih Demiral, Juventus'tan ayrılıyor mu?

Juventus'ta forma giymekte olan Merih Demiral her an takımdan ayrılabilir. İtalyan ekibinde önemli planlar yapıldı ve La Gazzetta dello Sport tüm gelişmeleri açıkladı.

SPOR 30.10.2019, 16:30 30.10.2019, 16:36
Merih Demiral, Juventus'tan ayrılıyor mu?

Yaz transfer dönemimde İtalya Serie A takımlarından Juventus'a imza atan ancak forma giymekte zorlanan Merih Demiral'ın Ocak ayında takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Geniş savunma rotasyonu sebebiyle bu yıl sadece 90 dakika oyunda kalan Merih Demiral için AC Milan, Atletico Madrid ve Manchester United'ın takipte olduğu ve devre arasında da teklif sunacağı tahmin ediliyor.

merih demiral juventus ile ilgili görsel sonucu

Merih Demiral dışında takımdan ayılacağı düşünülen muhtemel isimlerden bir diğeri ise Daniele Rugani. Burada A planı olarak Rugani belirtildi.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Maurizio Sarri, sakatlığı devam eden Chiellini'nin iyileşmesine bekleyecek ve duruma göre devre arasında Merih ya da Rugani ile yollar ayrılacak. Juventus, yaz transfer döneminde Merih Demiral için teklif edilen 40 milyon euroluk teklifi kabul etmemişti.

Serie A'nın 9. hafta maç programında Lecce'yle karşı karşıya gelen Juventus'ta taraftarlar, savunma hattında Ligt yerine Merih Demiral'ın oynamasını istediklerini ifade etmişti.  De Ligt'e önemli bir yatırım yapan Juventus tarafı ise şu anda bu yaklaşıma olumsuz bakıyor.

Yorumlar (0)