Merih Demiral için Milan'dan resmi teklif!

Juventus'ta forma giyen millî futbolcu Merih Demiral için Milan harekete geçti. İtalyan devi, Manchester United ve Arsenal'den önce Juventus'un kapısını çaldı.

SPOR 17.11.2019, 15:18 12.01.2020, 17:42
Merih Demiral için Milan'dan resmi teklif!

A Millî Takım'ın parlayan yıldızı Merih Demiral'ı Avrupa devleri takip etmeye devam ediyor. Genç yıldızı sezon başında da isteyen Milan, Juventus'a teklifini sundu.

İtalyan La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Milan, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro teklif etti.

"Rugani ile ilgilenmiyoruz, sadece Merih'i istiyoruz"

Juventus, ilk olarak Milan'a Merih yerine bir başka futbolcu Daniele Rugani'yi önerse de "Rugani ile ilgilenmiyoruz, sadece Merih'i istiyoruz" yanıtını aldı.

Ocak ayı transfer döneminde Franck Kessie ve Ricardo Rodriguez'i satmanın planlarını yapan Milan'ın bu paranın tümüyle Merih'i transfer etmeye çalışacağı dile getirildi.merih demiral ile ilgili görsel sonucu

Juventus'un 40 milyon euro istediği genç futbolcuyu Premier Lig'in dev kulüpleri Manchester United ve Arsenal'da yakından takip etmeye devam ediyor.

Stoper mevkisinde problem yaşayan iki İngiliz takımının da devre arasında tıpkı Milan gibi Juventus'un kapısını çalacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)