Menemenspor'dan Suat Arslanboğa açıklaması geldi!

Menemenspor'un yönetim kurulu, Balıkesirspor karşılaşmasına hakem Suat Arslanboğa'nın atanmasının riskli bulunduğu belirtti.

SPOR 21.11.2019, 17:53
Menemenspor'dan Suat Arslanboğa açıklaması geldi!

Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, 23 Eylül tarihinde Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşmasında verdiği kararlardan dolayı profesyonel hakemlik sözleşmesi sonlandırıldığı ifade edilen Suat Arslanboğa'nın 24 Kasım Pazar günü sahalarında Balıkesirspor ile yapacakları maçı yöneteceği açıklandı.

Hakem Suat Arslanboğa'nın yaklaşık 2 ay sonra bir karşılaşmada görev alacağı kaydedilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"MHK tarafından atanan hakem Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik kariyeri bitirildikten sonra bu önemli maça verilmesi, kulübümüz tarafından riskli bulunmuştur. Fakat böyle önemli maçta MHK'nin vermiş olduğu bu karardan dolayı inanıyoruz ki; Suat Arslanboğa oynayacağımız maçta başarılı olacak ve bu önemli maçta iki takımı da mağdur etmeyecektir. Bu mücadelede vereceği doğru kararlarla kendisinin tekrar çıkış yakalayacağına canı gönülden inanıyoruz."
 

Yorumlar (0)