Menajeri açıkladı: Çağlar'ı Barcelona istiyor!

İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla adından söz ettiren Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru, La Liga ekibi Barcelona'nın milli oyuncu ile ilgilendiğini bildirdi.

SPOR 19.05.2020, 09:52
Menajeri açıkladı: Çağlar'ı Barcelona istiyor!

Premier Lig ekibi Leicester City'e 2018 yılında transfer olan Çağlar Söyüncü, gösterdiği başarı ile büyük kulüplerin kadrajına girmeye devam ediyor.

Genç oyuncunun menajerliğini yürüten Mustafa Doğru, İspanyol gazetesi As'a yaptığı açıklamada, başarılı stoperin Barcelona'ya transfer olabileceğini kaydetti. 

"Daha Altınordu'dayken bile transfer etmek istemişti"

Mustafa Doğru, Barcelona'nın, 23 yaşındaki futbolcuyu Altınordu forması giyerken de istediğini belirterek, ''Çağlar Söyüncü, bu yaz Barcelona'ya transfer olabilir. Barcelona, Çağlar daha Altınordu'dayken bile transfer etmek istemişti. Onlarla görüşmeler yapmıştık ve gelecek projelerinden bahsetmişlerdi.'' ifadelerini kullandı.

"Şu an Çağlar Söyüncü'yü alabilecek takım sayısı çok az"

Diğer yandan, Çağlar Söyüncü için Fransız ekibi PSG'nin de bir sürpriz yapabileceğine dikkat çekerek, sözlerine şöyle devam etti:

''Altınordu'daki dönemde biz Çağlar'ın sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulüp olmasını daha doğru bulmuştuk. Çünkü bu şekilde daha iyi gelişecekti ve bu nedenden ötürü Freiburg'un teklifini kabul ettik. Bence şu an Çağlar Söyüncü'yü alabilecek takım sayısı çok az. Premier Lig'de sadece Liverpool'un maddi gücü Çağlar'ı almaya yetebilir. Ayrıca, Fransa'dan da PSG bir sürpriz yapabilir.''

Yıldız futbolcu için Barcelona ile görüştüğü Leicester City'nin istediği 55 milyon Euro bonservis bedeli Katalan ekibi için transferdeki en önemli problem olarak görülse de görüşmelerin şu an için sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)