Mehmetçik adına yarışacaklar!

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’in içinde bulunduğu bulunduğu millî güreşçiler, Çin’de yapılacak olan 7. Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi (CISM) Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları’nda Ordu Milli Takım adına şampiyonluk için yarışacaklar.

SPOR 10.10.2019, 16:33
Mehmetçik adına yarışacaklar!

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’in de içinde bulunduğu millî güreşçiler, 7. Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi (CISM) Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları’nda şampiyonluk için mücadele edecekler. Oyunlarda 21-22 Ekim’de serbest stil, 23-24 Ekim’de ise grekoromen stilde güreş karşılaşmalarına çıkacaklar.

Grekoromen güreşçiler antrenmanlarına İstanbul Sarıyer, serbest stilde mücadeledeki güreşçiler ise Ankara Elmadağ’da devam ediyor. Millî güreşçiler, 13 Ekim’de askeri birliklerine teslim olacak. TSK kafilesi, 16 Ekim’de Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları için Çin’e gidecek. TSK Güreş Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan güreşçiler ve antrenörler şu şekilde:

Grekoromen:  130 kilo: Rıza Kayaalp, 87 kilo: Metehan Başar, 77 kilo: Aslan Atem, 67 kilo: Enes Başar. Antrenörler: Salih Bora, Adem Ustaoğlu, Şeref Tüfenk

Serbest Stil: 125 kilo: Taha Akgül, 97 kilo: Fatih Yaşarlı, 74 kilo: Soner Demirtaş, 65 kilo: Selahattin Kılıçsallayan. Antrenörler: Nebi Temur, Abdullah Çakmar
 

Yorumlar (0)