Mehmet Demirkol: Galatasaray hâlâ karma bir takım!

Süper Lig'de 8. hafta maç programında oynanan Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasının ardından Mehmet Demirkol çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 19.10.2019, 12:05
Mehmet Demirkol: Galatasaray hâlâ karma bir takım!

Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 yenilgiye uğrattığı karşılaşma hakkında Mehmet Demirkol Fanatik'teki yazısında sarı-kırmızılı takımın sahadaki uyumsuzluğuna dikkat çekti.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray hâlâ karma bir takım. Takım olma sürecinin çok çok başında gibi. Dün sahaya çıkan takımda birbirini tamamlayan herhangi bir ikiliden bahsetmek mümkün değil. Emre Mor ve arkasındaki Şener’in birbirleriyle hiçbir alakası yok. Emre Taşdemir’le, Babel’in de. Orta saha 3’lüsü için de benzer bir eleştiride bulunmak mümkün. Grup sadece bireysel büyük işlerle yürüyebiliyor. Bu kadrodunun başında Pep veya Klopp da dahil herhangi başka hoca olsa ve bu oyun oynansa tribünler çoktan, ‘İmparator Fatih Terim’ tezahüratlarına başlamışlardı. Ya hocanın oyunu, oyunculara geçmiyor, uygulayamıyorlar ya da hoca kendisini işine tam veremiyor. Ciddi bir bunalım var. Öte yandan Sivasspor’un özellikle 10 kişiyle bu kadar iyi organize olması da gerçek bir tebriği hak ediyor."

Yorumlar (0)