Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor'dan fark yedi

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor'a 5-1'lik skorla mağlup oldu. Atakaş Hatayspor'un gollerini Mame Diouf (2), Aaron Boupendza (2) ve Babajide David kaydetti.

SPOR 30.01.2021, 19:03
Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor'dan fark yedi

Süper Lig'in 22. hafta müsabakasında Medipol Başakşehir evinde Atakaş Hatayspor ile kozlarını paylaştı. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Atakaş Hatayspor 5-1 gibi ezici bir skorla kazanmasını bildi ve Okan Buruk ile yollarını ayıran Medipol Başakşehir'e ilk maçında büyük bir şok yaşattı.

Aaron Boupendza'yı durdurabilene aşk olsun

Atakaş Hatayspor'a 3 puanı getiren golleri; dakikalar 11 ve 57'yi gösterdiğinde Mame Diouf, dakikalar 21'i gösterdiğinde Babajide David, dakikalar 42 ve 68'i gösterdiğinde ise Aaron Boupendza kaydetti.

Ev sahibi ekibin tek sayısı ise dakikalar 80'i gösterdiğinde topu kendi ağlarıyla buluşturan Kamara'dan geldi.

Bu neticenin ardından galibiyet hasreti 4 karşılaşmaya çıkan Medipol Başakşehir, 24 puanla 15. sırada konumlandı. 2 müsabaka ardından 3 puana uzanan ve üst sıralara tutunmayı başaran Atakaş Hatayspor ise 35 puanla 5. sıraya yerleşti.

Ligin 23. haftasında Atakaş Hatayspor evinde Fenerbahçe'yi misafir edecekken, Medipol Başakşehir ise deplasmanda Galatasaray'ın misafiri olacak.











Yorumlar (0)