Mecnun Otyakmaz: EYT'den emekli olsunlar

Süper Lig'in 16'ıncı haftasında evinde Galatasaray'a 2-1 yeniden Sivasspor'un başkanı Mecnun Otyakmaz, karşılaşmaya hakem hatalarının damga vurduğunu ifade etti. Otyakmaz, "VAR'da Özgüç Türkalp vardı. 20 senedir bu ismi duyuyoruz. Onların hiç emekliliği falan olmuyor mu? EYT de geldi, lütfen artık emekli olsunlar." dedi.

SPOR 29.12.2022, 21:24 30.12.2022, 17:42
Mecnun Otyakmaz: EYT'den emekli olsunlar

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, müsabakanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.



"Hiç kimse anlam veremedi"

Başkan Otyakmaz'ın açıklamalarından satır başları ise şunlar:

"Zemin çok kötüydü. 10 gün evveline kadar her şey iyiydi fakat bir mantar hastalığı başladı ve zemin bu hale geldi. Biz de bu durumdan dolayı çok üzgünüz. 17 Ocak'a kadar maç oynanmayacak, Allah'ın izniyle toplayacağız.

İkinci devrede iyi mücadele ettik. Maalesef maça hakem hataları damga vurdu. Hakemler hakkında pek görüş bildirmiyoruz fakat tüm Türkiye'deki futbolseverler Sivasspor'un golünün niçin iptal edildiğine anlam veremediler. Biz de anlam veremedik. 



"Artık emekli olsunlar"

VAR'da Özgüç Türkalp vardı. 20 senedir bu ismi duyuyoruz. Onların hiç emekliliği falan olmuyor mu? EYT de geldi, lütfen artık emekli olsunlar. Futbol kamuoyunu sıkıntıya sürüklememek için daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Galatasaray'ı kutluyorum. TFF'den de hususla ilgili açıklama bekliyoruz. Kırmızı kart çıkan pozisyonu tam olarak görmediğimden dolayı yorumlamak istemiyorum. TFF ile sık sık görüşüyoruz. Oldukça şeffaf ve objektif olmaya çalışıyorlar fakat hakemler aynı tas aynı hamam..."

Yorumlar (0)