Mbappe, Real Madrid’e gidiyor mu? Florentino Perez açıkladı!

Real Betis maçı sonrası soyunma odasında Real Madridli futbolculara bir konuşma yapan kulüp başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe transferi ile ilgili net mesajlar verdi. 

SPOR 21.05.2022, 11:46 22.05.2022, 10:30
Mbappe, Real Madrid’e gidiyor mu? Florentino Perez açıkladı!

La Liga’yı şampiyon olarak tamamlayan ve gözünü Şampiyonlar Ligi finaline diken Real Madrid, ligin son hafta maçında Real Betis ile karşılaştı. Berabere biten müsabaka sonrası soyunma odasına inen Real Madrid Başkanı Florentino Perez, burada yaptığı konuşmada PSG’nın yıldız futbolcusu Kylian Mbappe’nin transferi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Mbappe transferi gerçekleşmiyor

Mbappe transferinin gerçekleşmeyeceğini belirten Perez, Real Madrid taraftarlarını da büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. PSG ile kontratını yenileyip yenilemeyeceği merakla beklenen Kylian Mbappe’nin adı uzun süredir İspanyol devi Real Madrid ile anılıyordu. Fransız yıldızın bir hafta içinde son kararını vererek PSG yönetimine bildireceği öğrenildi. 

Isco ile sözleşme uzatılmayacak

28 Mayıs’ta Liverpool ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan Real Madrid, yeni sezon planlamasına da başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, önümüzdeki ay sözleşmesi bitecek olan Isco ile devam edilmeyeceğini duyurdu.  Öte yandan uzun yıllardır kulübe hizmet eden Brezilyalı sol bek Marcelo da ligin son maçı ile birlikte adeta taraftarlarla vedalaştı. 

Marcelo takımda kalacak mı?

Basın mensuplarının, “Marcelo ayrılıyor mu?” sorusunu yanıtlayan Ancelotti, “Marcelo ile bir vedalaşmamız olmadı. Önümüzde çok önemli bir Şampiyonlar Ligi finali bizi bekliyor. Marcelo bu takımın kaptanı. Arkadaşlarını ve kendisini finale en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)