"Mbappe dünyanın en iyi oyuncularından birisi olacak"

Luka Modric, Real Madrid'in kariyerine çok şey kazandırdığını dile getirdi. Yıldız futbolcu, Paris Saint Germainli Mbappe'nin de dünyanın en iyi futbolcularından birisi olacağını belirtti.

SPOR 21.11.2019, 12:33 12.01.2020, 16:51
"Mbappe dünyanın en iyi oyuncularından birisi olacak"

İspanyol devi Real Madrid ve Hırvatistan'ın yıldız futbolcusu Luka Modric, futbol camiası ve kendisi hakkında merak edilenlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Hırvat yıldız, bu sezona istedikleri gibi başlayamasalar da eflatun-beyazlıların dünyanın en büyük takımı olduğunu ve burada oynamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Luka Modric konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Oyun olarak son maçlarda kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum; ama bu yeterli değil. Daha da iyi olmalıyız. Çünkü her kupayı kazanmak istiyoruz"

Zidane'ın üst üste 3 kez Şampiyonlar Ligi kazanarak kendisini göstermiş başarılı bir teknik direktör olduğunun altını çizen Modric, Real Madrid'in yıldız transferi Eden Hazard hakkında da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Eden, çok iyi bir insan ve muhteşem bir futbolcu... Kalitesini de zaten gösteriyor. Real Madrid’de Chelsea’de olduğu gibi başarılı bir kariyere sahip olacağına inanıyorum. Sadece uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacı var"

34 yaşındaki oyuncu, bu zamana kadar aynı sahayı paylaştığı en iyi ismin, Andres Iniesta da olduğunu da söyledi.

Deneyimli orta sahanın, Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'ye ise ayrı bir parantez açarak: "Kylian çok yetenekli, harika bir oyuncu ve hâlâ çok genç... Bu performansını sürdürürse bir gün dünyanın en iyi oyuncularından birisi olacak." dedi.

Yorumlar (0)