Max Kruse: Yazık ki bu adımı atmak durumunda kaldım...

Max Kruse, Fenerbahçe'nin 2020 yılının Şubat ayından beri maaşını neredeyse hiç ödemediğini, bu nedenle sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini belirterek, "Yazık ki bunu yapmak zorunda kaldım..." dedi. 

SPOR 20.06.2020, 11:44
Max Kruse: Yazık ki bu adımı atmak durumunda kaldım...

Max Kruse, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesini feshettiğini açıklamıştı. Fenerbahçe ise meselesinin spor yargısına götürüleceğini bildirmişti. 

Max Kruse'den konuya ilişkin bir açıklama geldi. 

Tecrübeli futbolcu, Türkiye'de sarı-lacivertli kulübe transfer edilmesinden beri ülkemizin insanlarının oldukça misafirperver olduğunu fark ettiğini belirtti.

Kruse, taraftarlar ile kurduğu ilişkiden memnun olduğunu ve futbol için hissettikleri duyguların kendisini her daim heyecanlandırdığını ifade etti. 

"Deneyimlerimi kesinlikle unutmayacağım"

Taraftarlara tüm kalbiyle teşekkürlerini ileten 32 yaşındaki futbolcu, edindiği deneyimleri ve burada geçirdiği zamanı kesinlikle unutmayacağını kaydetti.

"Yazık ki bunu yapmak zorunda kaldım..." ifadesini kullanan Kruse, Fenerbahçe Spor Kulübü ile olan sözleşmesini 18 Haziran günü acilen geçerli olmak koşuluyla feshettiğini belirtti.

"Maaşım neredeyse hiç ödenmedi"

Kruse, 2020 yılının Şubat ayından beri maaşının neredeyse hiç ödenmediğini ve biriken gecikmelerin bir kısmının da asla telafi edilmediğini aktardı. 

Kariyeri süresince hiçbir sözleşmeyi feshetmediğini ve Fenerbahçe'nin bazı koşullara riayet etmediği gerekçesiyle fesih yoluna başvurmak durumunda kaldığını kaydeden Alman futbolcu, daha fazla detay veremeyeceğini de ekledi. 

Yorumlar (0)