Mauro Icardi transfer olacak mı? Şampiyonluk sonrası açıklama

23. şampiyonluğu elde eden sarı-kırmızılılarda zaferin yapı taşlarından bir tanesi Mauro Icardi’nin transfer olup olmayacağına yönelik merak edilen soru yıldız oyuncu tarafından yanıtlandı.

SPOR 31.05.2023, 09:17
Mauro Icardi transfer olacak mı? Şampiyonluk sonrası açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, 2022-2023 döneminin şampiyonluğunu elde etti. Sarı-kırmızılıların Ankara’da attığı iki golle zafere götüren Mauro Icardi şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

“Konuşulması gerekli olan birden fazla konu var”

Arjantinli yıldız oyuncu, Galatasaray’da ‘da gittiği yolun şampiyonlukla taçlandığını dile getirerek, "Buraya geldiğim günden bu yana hedefim şampiyonluğu elde etmekti ve ettik. Asıl hedefimiz şampiyonluktu ve uğraşlar sonucunda buna eriştik. Benim adıma oldukça özel bir sene oldu. Bana fazlasıyla güvendiler, benimle yakından ilgilendiler. Çok güzel ve özel bir sezon geçti" dedi.

Hafta sonunda düzenlenecek olan derbi hakkında da açıklamada bulunan Icardi, "Fenerbahçe derbisinden galip çıkmamız lazım. Karşılaşmanın ardından tatile gideceğim" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sezon sarı- kırmızılı ekiple devam edip etmeyeceğine dair soruya Icardi şu şekilde cevap verdi: "PSG'de kontratım var, öncelikle onlarla görüşülmesi lazım. Galatasaray'ı ekibimi çok seviyorum ancak konuşulması gerekli olan birden fazla konu var"

Yorumlar (0)