Mauro Icardi'nin bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray idaresi, Paris Saint Germain (PSG) takımından kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'yi gelecek sezon da bünyesinde tutmak adına girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda PSG kulübü, oyuncunun bonservis bedelini açıkladı.

SPOR 12.05.2023, 09:20 14.05.2023, 08:52
Mauro Icardi'nin bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray'ın bu sezon başında Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımından kiraladığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda sergilediği başarılı performansıyla taraftarların ilgisini çekti. Galatasaray yönetimi de Icardi'nin bonservisini alarak golcü oyuncuyu kadrosunda tutmak için çalışmalara başladı.

Ancak, Arjantinli oyuncunun haklarını elinde bulunduran Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımı da Icardi'yi satarak gelir elde etmeyi planlıyor. İspanyol medya kuruluşu Fichajes'in haberine göre; PSG, Mauro Icardi'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak açıkladı.

Tek takım Galatasaray değil

Habere göre, Galatasaray idaresinin, Arjantinli oyuncunun bonservisini alabilmek üzere mali açıdan bütçe ayırmaya hazır olduğu ve önümüzdeki sezon gerçekleştirilecek şampiyonluk yolunda kadroda Icardi'nin de bulunması adına çaba gösterdiği de ifade edildi.

Fakat futbolcuya yakın olan tek takım Galatasaray değil. İtalyan devi Milan da yıldız futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor.

Geleceği hakkında net bir karar vermeyen Icardi, sarı-kırmızılı ekiple bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol attı.

Yorumlar (0)