Marmaray’da gerginlik! 3 Trabzonsporlu, Fenerbahçelilerin arasında kaldı

Marmaray’a binen 3 Trabzonspor formalı taraftar, Karagümrük maçından dönen onlarca Fenerbahçelinin arasında kalınca kavga çıktı. 

SPOR 16.05.2022, 09:52 16.05.2022, 16:32
Marmaray’da gerginlik! 3 Trabzonsporlu, Fenerbahçelilerin arasında kaldı

Olay, Söğütlüçeşme Marmaray İstasyonu’nda meydana geldi. İstanbul’da Altay ile karşılaşan Trabzonspor’un maçını izlemek için kente gelen 3 Trabzonspor taraftarı, maç sonrası Trabzonspor formaları ile Marmaray’a bindi. Aynı gün kendi evinde VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırlayan Fenerbahçe, dolu tribünler önünde maçını tamamladı. Maç sonu Marmaray’a yönelen onlarca Fenerbahçeli, karşılarında 3 Trabzonspor formalı taraftarı görünce sinirlerine hâkim olamadı. 

Sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü

Sözlü tartışma ile başlayan gerginlik, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bazı Fenerbahçelilerin kapı kapı dolaşarak Trabzonspor taraftarlarını aradıklarını görülürken, bir grup Fenerbahçe taraftarı da ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Bir süre darp edilen Trabzonsporlu 3 taraftar, bazı Fenerbahçelilerin yardımcı olmasıyla Marmaray’ın dışına çıkmayı başararak istasyonun kullanılmayan bölgesine geçiş yaptı. Marmaray’da tedirginlik yaratan olay, bölgedeki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. 

O anları izlemek için buraya tıklayınız...

Yorumlar (0)