Marcelo’nun Fenerbahçe’den istediği ücret belli oldu

Düzenlenen basın toplantısı ile Real Madrid’e veda eden ve bir süredir Fenerbahçe ile görüşme halinde olan Marcelo’nun sarı-lacivertli kulüpten istediği ücret ortaya çıktı. 

SPOR 15.06.2022, 12:32 16.06.2022, 09:23
Marcelo’nun Fenerbahçe’den istediği ücret belli oldu

15 sene boyunca giydiği Real Madrid formasıyla 25 kupa kaldıran dünyaca ünlü sol bek Marcelo, duygusal bir basın toplantısı ile eflatun-beyazlılara veda etti. 34 yaşındaki futbolcunun bir sonraki durağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Basın toplantısında bir İspanyol gazetecinin, “Futbol hayatına Türkiye’de mi devam edeceksin?” sorusunu yanıtlayan Marcelo, “Bunu gerçekten ben de bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar alırsam bunu Instagram’dan paylaşırım (gülerek)” şeklinde konuşmuştu. 

Fenerbahçe’den 6 milyon avro istedi

Fenerbahçe’nin yanı sıra Marsilya’nın da görüşme halinde olduğu Marcelo’nun sarı-lacivertlilerden istediği yıllık ücret belli oldu. Edinilen bilgilere göre Brezilya yıldız futbolcu, Fenerbahçe’den senelik 6 milyon avro talep etti. Bu rakamı yüksek bulan Fenerbahçe yönetiminin Marcelo ve menajeriyle pazarlıkları sürdürdüğü öğrenildi. Marcelo transferini bitirebilmek için sponsor arayışına da giren sarı-lacivertlilerin, bu konudaki görüşmeleri de devam ediyor.

Geçen sezon 17 maçta forma giydi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3 milyon avro olan Marcelo, geçen sezon Real Madrid formasını toplam 17 maçta giydi. Bu müsabakalarda gol sevinci yaşayamayan dünyaca ünlü sol bek, 2 asist ile takımına katkı sağladı. 2007 yılında Brezilya’nın Fluminense kulübünden 6,5 milyon avro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer olan Marcelo, toplam 25 kez kupa sevinci yaşadı. 58 kez milli formayı giyen Brezilyalı yıldız, bu müsabakalarda 6 gol kaydetti.

Yorumlar (0)