Marcelo, Türkiye’ye mi transfer mi oluyor? Kendisi açıkladı

Düzenlenen basın toplantısı ile Real Madrid’e veda eden dünyaca ünlü sol bek Marcelo, “Futbol hayatına Türkiye’de mi devam edeceksin?” sorusuna da yanıt verdi.

SPOR 14.06.2022, 11:19 14.06.2022, 16:36
Marcelo, Türkiye’ye mi transfer mi oluyor? Kendisi açıkladı

15 sene boyunca eflatun-beyazlı forma altında 25 kupa kaldıran Marcelo, düzenlenen basın toplantısı ile Real Madrid’e veda etti. Konuşma yapmakta zorlanan dünyaca ünlü futbolcu, uzun süre gözyaşlarına hâkim olamadı. 2007 yılında Fluminense’den Real Madrid’e transfer olan Marcelo, bu süreçte 545 maça çıktı. Eflatun-beyazlı forma ile 38 gol atıp 103 asist yapan Brezilyalı yıldız, taraftarların da sevgilisi haline geldi. 

“Her zaman kendimi futbola ve Real Madrid’e adadım”

Real Madrid’in her zaman kalbinde olacağının altını çizen Marcelo, “Burada bulunmak benim için çok büyük bir onurdu. Her zaman kendimi futbola ve Real Madrid’e adadım. Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmayan eşime de minnettarım. Bana her konuda yardımcı oldu. Futbola başladığım ilk günden beri hep benimleydi. Geriye baktığımda, muhteşem bir 15 sene görüyorum. Bana bu imkânı sunan Real Madrid’in yönetimine ve büyük taraftarlarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

“Onunla bugün yollarımız ayrılsa da, gönüllerimiz her zaman bir olacak”

Veda töreninde konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Marcelo’nun kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdığını dile getirerek, “O, Real Madrid’in en büyük kaptanlarından biri olmayı başardı. Ona bugün veda ediyoruz. Onunla bugün yollarımız ayrılsa, gönüllerimiz her zaman bir olacak. Kendisi, kulüp tarihimizin en çok şampiyonluk kazanan futbolcusu. Marcelo, kendisinden istediğimiz ve arzuladığımız her şeyi bu kulübe verdi. Büyük başarılara imza attı. Hiç şüphesiz Marcelo, dünya futbol tarihinin en başarılı bekleri arasına adını yazdırdı” dedi. 

Marcelo, ‘Türkiye’ sorusuna yanıt verdi

Bir basın mensubunun, “Türkiye’de mi futbol hayatına devam edeceksin?” sorusunu yanıtlayan Marcelo, “Şu an gerçekten bilmiyorum. Geleceğim ile alakalı yeni bir karar aldığımda muhtemelen Instagram üzerinden haberiniz olur (gülerek)” şeklinde konuştu. 

Marcelo’nun adı Fenerbahçe ile anılıyor

Dünyaca ünlü sol bek Marcelo’nun adı uzun bir süredir Fenerbahçe ile anılıyor. Yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin iddiaları okuyucuları ile paylaşan İspanyol basını, Brezilyalı yıldızın Türkiye’nin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’dan da çeşitli teklifler aldığını duyurdu. 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun Marsilya ile de görüşme halinde olduğu öne sürüldü. 

Yorumlar (0)