Marcelo, Fenerbahçe yolunda...

İspanyol medyasından önemli bir iddia gündeme geldi ve Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Marcelo'nun peşinde olduğu belirtildi.

SPOR 30.05.2021, 22:08 01.06.2021, 12:03
Marcelo, Fenerbahçe yolunda...

Real Madrid'in dünyaca ünlü sol beki Spor Toto Süper Lig yolunda. Eflatun-beyazlılarla sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Brezilyalı yıldız futbolcu için İspanya'dan gündeme bomba gibi düşecek bir haber geldi. Fenerbahçe'nin Marcelo transferi için girişimlere başladığı kaleme alındı.

Real Madrid'de bir devir son buluyor. Tam 14 senedir eflatun-beyazlı formayı giyen dünyaca ünlü Brezilyalı sol bek oyuncusu Marcelo'nun sözleşmesi Haziran 2022'de bitse de Madrid yönetimi, Marcelo'yu gözden çıkarmış görünüyor. Eflatun-beyazlılar, Marcelo için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı.

14 seneye çok sayıda kupa sığdırdı

İspanyol devinde 14 sene boyunca başarıdan başarıya koşan Marcelo, Roberto Carlos'un yerine Brezilya ekibi Fluminense'den transfer edilmiş ve efsane Brezilyalı yıldızın yerini başarıyla doldurmuştu. Adını Real Madrid'in efsaneleri arasına yazdıran Marcelo, kulübünde 5 La Liga şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 İspanya Kral Kupası ve 4 kez de İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürdü. 

Ayrılık kesin

Kadrosunda Ferland Mendy gibi bir genç yıldız barındıran Real Madrid, Alman devi Bayern Münih'ten ayrılan David Alaba'yı kadrosuna kattığını açıklamıştı. Mendy ve Alaba'nın arkasında 3. alternatif olarak kalan Brezilyalı yıldızın ayrılığı artık an meselesi.

Yorumlar (0)