Marcelo, Beşiktaş'a mı dönüyor?

Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer haberi geldi. Devre arasında takıma katkı yapabilecek oyuncuları dahil ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefleyen siyah-beyazlılara müjdeli haber bu kez Fransa'dan geldi.

SPOR 12.12.2019, 15:14 12.01.2020, 20:25
Marcelo, Beşiktaş'a mı dönüyor?

Süper Lig'e etkili başlangıç yapamayan Beşiktaş, 14. hafta itibariyle oynadığı son 7 karşılaşmada galibiyet elde etmişti.

Sezon başında yeni bir sistem kurmanın planlarını yapan tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı, zaman zaman istifa tepkileriyle karşı karşıya gelse de düzelen skorların ve alınan puanların ardından yoluna devam etme kararı vermişti.

Fikret Orman döneminden sonra Beşiktaş'ın başına geçen Başkan Ahmet Nur Çebi ise mali problemlerle boğuşurken, bir yandan da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmüş, teknik heyet ile müşterek çalışarak operasyona başlamıştı.

Transfer stratejisini 'maliyeti uygun ve Avcı'nın sisteminde oynayabilecek' oyunculara göre ayarlayan Beşiktaş'ta gündemde sürpriz bir isim yer aldı.

Önceliğini orta saha ve savunmaya veren Beşiktaş'ın tercihi, özlenen yıldız arasından olacak.

Mevcut savunma hattında Vida, Enzo Roco, Atiba, Elneny, Victor Ruiz, Necip Uysal gibi oyuncular yer alan Beşiktaş'ın gündeminde artık tamamen Brezilyalı yıldız var.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Lyon'lu taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Marcelo Guedes'e Leipzig maçından sonra bir taraftar, üzerinde eşek fotoğrafı olan ve "Marcelo bu kulübü terk et" yazan bir pankartla sahaya atladı.

Pankartı ilk görenlerden biri olan kaptan Memphis Depay hızla taraftarın üzerine koşarak tepkide bulundu ve pankartı indirdi.

Olayın ardından Marcelo'nun çok sinirlendiği ve taraftarlara el hareketi yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Brezilyalı yıldıza yapılan bu çirkin saldırıdan sonra Beşiktaşlı taraftarlar harekete geçti.

Siyah-beyazlı taraftarların, sosyal medyadan kendisine destek verdiğini gören Marcelo, sürpriz bir karara imza atmanın hazırlıklarını yapmaya başladı.

Ocak ayında Lyon'dan kesinlikle ayrılacağını yakın çevresine söyleyen yıldız futbolcu, Beşiktaş'a dönmek için fitili ateşledi.

Marcelo'nın, Beşiktaş'a dönmek istediği ve transferin gerçekleşmesi için menajerine talimat verdiği ifade edildi.

Siyah-beyazlı ekip ile 61 maçta 5 gol atan Marcelo, 5.457 dakika forma giydi. Brezilyalı stoper iki kez lig şampiyonluğu yaşadı.
.
 

Yorumlar (0)