Marcelo 6-1'lik maçı hatırlattı, Messi çıldırdı!

Bolivya-Arjantin mücadelesinde ortalık karıştı. Marcelo Moreno, Bolivya'nın Arjantin'i 6-1 mağlup ettiği maçı anımsatınca Lionel Messi adeta çıldırdı. 

SPOR 14.10.2020, 09:46 14.10.2020, 16:18
Marcelo 6-1'lik maçı hatırlattı, Messi çıldırdı!

Arjantin, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Bolivya ile mücadele etti. 

Bolivya'nın La Paz şehrinde oynanan karşılaşmada Arjantin, 2-1'lik skorla galip oldu.

Marcelo Moreno, karşılaşmanın 25'inci dakikasında gol atarak Bolivya'yı 1-0 öne geçirmeyi başardı. Arjantin, 45'inci dakikada Lautaro Martinez'in attığı gol ile skoru 1-1'e getirdi. 79'uncu dakikada Joaquin Correa'nın attığı gol ile Arjantin, 2-1'lik üstünlüğe sahip oldu. Böylece Arjantin, Bolivya'yı 2-1 mağlup etmiş oldu. Arjantin iki mücadelenin sonunda 6 puana ulaşırken, Bolivya hiç puan kazanamadı. 

Söz konusu mücadelenin sonunda ortalık karıştı. Bolivya forması giyen Marcelo Moreno, Arjantin'de top koşturan Lionel Messi'yi kızdıracak bir hatırlatmada bulundu.

Bolivya'nın Arjantin'i 2009 senesinde 6-1 mağlup ettiği mücadeleyi anımsatan Marcelo Moreno, Lionel Messi'yi çıldırttı. 

Arjantin medyası, Marcelo Moreno'nun, Arjantinli oyuncularla dalga geçtiğini, bunun üzerine gerilimin arttığını ve Lionel Messi'nin iyice öfkelendiğini bildirdi. 

Marcelo Moreno ile Lionel Messi, takım arkadaşları tarafından sakin tutulmaya çalışıldı. Fakat iki futbolcunun tartışmaya devam ettiği ve bu defa Marcelo Moreno'nun iyice öfkelendiği fark edildi.

Bolivya forması giyen Marcelo Moreno'ya, mücadelenin 90'ıncı dakikasında hakem tarafından sarı kart gösterilmişti. 

Yorumlar (0)