Marcao'ya yüzde 100 zam geliyor!

Galatasaray forması giyen Brezilyalı futbolcu Marcao'nun maaşına yüzde 100 zam yapılması bekleniyor. 

SPOR 09.10.2020, 12:12
Marcao'ya yüzde 100 zam geliyor!

Galatasaray forması giyen Marcao hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 

Brezilyalı futbolcu, bu sene transfer sürecinde Premier Lig gibi farklı liglerde yer alan kulüplerden teklifler aldı. Fakat sarı-kırmızılı yönetim, söz konusu teklifleri yetersiz buldu. Bu nedenle 24 yaşındaki futbolcunun maaşına zam yapılmasına karar verildi. 

Kulübün en az maaş alan futbolcularından biri olan Marcao'nun sözleşmesinin 2020 senesinde sona ereceği biliniyor. Bu nedenle Galatasaray yönetimi, savunma oyuncusunun maaşına yüzde 100 zam yapmayı düşünüyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Brezilyalı futbolcunun kontrat süresini 2025 senesine kadar uzatmayı düşünüyor. Böylece yönetim, genç futbolcunun akıbetinde pay sahibi olmayı amaçlıyor. 

Savunma oyuncusunun, mevcut durumda 900 bin Euro aldığı biliniyor. Alınan bilgiye göre, Brezilyalı futbolcunun maaşı 1.8-2 milyon Euro'ya çıkarılacak. 

Sarı-kırmızılıların, bu şekilde pazarlık sırasında ciddi bir avantaj elde edeceği belirtiliyor. Marcao'nun kontratına 30 milyon Euro değerinde çıkış maddesinin ekleneceği de ifade ediliyor.

Performansı ciddi derecede yükselişe geçen Marcao, hem oyun kurma kabiliyeti hem de azmiyle göz dolduruyor. Söz konusu oyuncunun piyasasının, Brezilya Milli Takımı'nda oynaması halinde artış göstereceği tahmin ediliyor. 

Yorumlar (0)