Maradona’nın ölmeden önceki son videosu ortaya çıktı

Arjantinli efsanevi futbolcu Diego Maradona’nın yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

SPOR 03.02.2021, 20:34
Maradona’nın ölmeden önceki son videosu ortaya çıktı

Arjantinli büyük yetenek Diego Maradona, geçtiğimiz yıl 25 Kasım’da geçirdiği kalp krizi sebebi ile 60 yaşında vefat etmişti. Maradona’nın ani ölümünün ardından ülkesi Arjantin’de 3 günlük ulusal yas ilan edilmiş, dünya çapında sevenleri gözyaşlarına boğulmuştu.

Maradona'nın ölmeden evvelki son görüntüleri basına sızdı. Söz konusu görüntülerde, Arjantinli eski futbolcunun ölümüne ilişkin olarak soruşturma altında olan kişisel doktoru Leopoldo Luque’ya selam göndermesi de dikkatlerden kaçmadı. 

Maradona, bahse konu görüntülerde Luquye’ya, “Merhaba Luque. Pek iyi sayılmam fakat her şey yolunda diyebilirim. Yakın olmaktan pek hoşlanmadığımı biliyorsun fakat iyi insanlarla birlikteyken, evimden çıkabiliyorum.” dediği görüldü.

Geçtiğimiz haftalarda ise Luque’nin Maradona’nın yaşamını yitirmeden kısa bir süre evvel gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Maradona için, “Şişman adam ölüyor.” dediği tespit edilmişti.

Maradona’nın ani kaybının ardından savcılık harekete geçmiş ve oyuncunun ölümünde herhangi bir ihmal olup olmadığı hakkında soruşturma başlatmıştı. Soruşturma çerçevesinde Maradona’nın doktoru Luque'un evinde ve ofisinde arama gerçekleştirilmişti. Savcılık, Luque'dan sonra Maradona'nın başkent Buenos Aires'te görev yapan psikiyatristi Agustina Cosachov'un iş yerine ve evine baskın düzenlemişti.

Yorumlar (0)