ManU fırtınası... Arsenal bir ilki yaşadı

İngiltere Premier Lig'in altıncı hafta kapanış karşılaşmasında Manchester United, Arsenal'ı 3-1 yendi. Beşte beş yaparak puan tablosunun ilk sırasında konumlanan Arsenal, bu sezon ilk kez mağlup oldu.

SPOR 04.09.2022, 21:44
ManU fırtınası... Arsenal bir ilki yaşadı

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan fakat son üç maçını da kazanmayı başaran Manchester United, beşte beş yaparak puan tablosunun ilk sırasında konumlanan Arsenal'ı konuk etti.

Yeni transferi Antony'nin 35'inci dakikada kaydettiği golle devre arasına önde giren ev sahibi ekip, Rashford'ın 66 ve 75'inci dakikalarda kaydettiği golleriyle müsabakayı 3-1 kazandı.

Konuk ekibin tek sayısını ise 60'ıncı dakikada Saka kaydetti.

Peş peşe dördüncü galibiyetini alan ev sahibi ekip, puanını 12'ye çıkardı. Konuk ekip ise 15 puanda kalmasına karşın liderliğini sürdürdü.

95 milyon avroya transfer edilmişti

ManU, Brezilyalı kanat oyuncusu Antony'yi kadrosuna katmıştı.

Kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Hollanda ekiplerinden Ajax'ın formasını giyen 22 yaşındaki oyuncuyla 5+1 senelik kontrat imzalandığı kaydedilmişti.

ManU, 95 milyon avroluk (1,7 milyar lira) bonservis bedeli karşılığında kulüp tarihindeki en pahalı transferlerinden birini gerçekleştirmişti.

Profesyonel futbolculuk kariyerine, 2018 senesinde ülkesinin Sao Paulo ekibinde başlayan Antony, üç sezon boyunca forma giydiği Ajax'ta 82 karşılaşmaya çıktı ve 25 gol kaydetti.

Yorumlar (0)