Mancini: Türkiye, kaybetmeye de hazır olsun!

Galatasaray'da da görev yapan İtalya A Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Türkiye, kaybetmeye de hazır olmalı. Türkiye'nin iyi bir takımı var. Gruplarında çok iyi oynadılar." dedi.

SPOR 01.12.2019, 00:12
Mancini: Türkiye, kaybetmeye de hazır olsun!

Mancini, EURO 2020 kura çekiminde Türkiye ile aynı gruba düşmelerinin ardından açıklama yaptı.

"Roma'da çok Türk taraftar var"

"Gerçekten harika, inanılmaz bir kura çekimiydi." diyen Mancini, "Bazı doztlarımla karşılaşma imkanı bulacağım bu maçta ama neticede kaybetmeye de hazır olmalı Türkiye.Türk dostlarım gerçekten inanılmazlar Roma'da çok Türk taraftar var ve takımalarını da iyi destekleyecekler diye düşünüyorum. Bazı genç oyuncular bulduk. Onlara oynama şansı verdik. Onlar da kendilerini iyi geliştirdiler. Bu genç oyuncuların yanına Chiellini, Bonucci gibi deneyimli oyuncuları monte ettik ve güzel bir harman oluşturduk." ifadelerini kullandı.

"Gruplarında çok iyi oynadılar"

Ellerinden geleni yapacağını belirten Mancini, "İnanılmaz derecede mutluyum. Bir dostluk maçı oynasak daha iyi olurdu. Yüzde yüzümüzü sahaya yansıtacağız. Türkiye'nin iyi bir takımı var. Gruplarında çok iyi oynadılar." dedi.

"Fatih Terim için üzgünüm"

Galatasaray'ın mevcut durumuna ilişkin gelen soruyu cevaplayan Mancini "Fatih Terim için üzgünüm. Galatasaray ve onun için çok iyi bir dönem değil. Ama biliyorsunuz ki her sene kazanmak imkansız. Şampiyonluk yarışı, çok uzun bir yarış" diye konuştu.

"Galatasaray'daki tüm oyuncuları ve taraftarları seviyorum"

Mancini son olarak Galatasaray ile ilgili gelen soruyla ilgili, "Galatasaray taraftarını ben de çok özlüyorum. İstanbul'da çalıştığım dönemle ilgili güzel hatıralarım var. Galatasaray'daki tüm oyuncuları ve taraftarları seviyorum. İstanbul'da geçirdiğim bir sene, hayatımdaki fantastik bir seneydi" değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)