Manchester United'ın 'Düşler Koltuğu'na büyük tepkiler geldi!

Premier Lig ekiplerinden devi Manchester United, 'Düşler Tiyatrosu' olarak anılan stadyumunda 'Düşler Koltuğu' bölümü yaptı. Taraftarlar kulübün daha önemli sorunları olduğunun altını çizerek bu uygulamaya büyük tepkiler geldi.

SPOR 25.10.2019, 16:20 12.01.2020, 15:09
Manchester United'ın 'Düşler Koltuğu'na büyük tepkiler geldi!

Manchester United, ‘Düşler Tiyatrosu’ lakabını taktığı stadyumu Old Trafford’da ‘Düşler Koltuğu’ adıyla yeni bir alan oluşturdu.

Otel şirketi ile anlaşmalı yapılan alanda, evde karşılaşma izleme rahatlığıyla Old Trafford’da mücadele edilebileceğini açıkladı. Koltuğu alan kişiye yiyecek, içecek gibi hizmetler için de ayrıcalık tanınacak.

'Düşler Koltuğu'nda kaşılaşmayı izleyen  taraftarların, karşılaşmadan önce ve sonra kulüp efsaneleriyle de bir araya geleceği belirtilirken bu durum takımın kötü gidişatı nedeniyle büyük tepki aldı. İngiliz taraftarlar menajer Ole Gunnar Solskjær ile kötü bir sezon geçiren takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’ı güç bela mağlup etmeleri nedeniyle adeta çılgına döndü. Ligde 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen ve 14.sırada yer alan Kırmızı Şeytanlar taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Manchester United’ın ‘Düşler Koltuğu’ndan dışında daha büyük bir sıkıntıları olduğunu ve kulübün daha başka şeylere önem vermesini vurgulayarak  sosyal medyadan koltuk uygulamasına tepki verdiler.

Partizan karşısındaki kötü futboluyla İngilizler twitter’da ‘Düşler Koltuğu’ üzerinden yapmış olduğu göndermede, ‘Düşler tiyatrosunda hayallerin yeri’ paylaşımında bulundular.

Yorumlar (0)