Manchester United, Orta Doğu kampına gitmiyor!

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Manchester United, devre arasında gitmeyi planladığı Orta Doğu kampını iptal etme kararı aldı.

SPOR 15.01.2020, 09:30
Manchester United, Orta Doğu kampına gitmiyor!

Premier Lig ekiplerinden dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Manchester United, Orta Doğu’da yaşanan gerginliklerden dolayı devre arasında Dubai’de yapmayı planladığı kampı iptal etti. Her yıl Dubai’deki Nad Al Sheba Spor Kompleksi’nde sezona verilen araları değerlendiren Manchester United’ın, bu kez Avrupa’da kamp yapacağı ifade edildi.

Kışın İngiltere’de sert geçmesi sebebiyle devre arası kampları için ılıman bir  iklime sahip olan Dubai’yi tercih eden Manchester United, İran ile ABD arasında yaşanan gerilimin ardından bu yıl, bu kararından vazgeçti. Manchester United Teknik Direktörü Ola Gunnar Solksjaer, açıklamasında “Kamp nerede olacak bilmiyorum ama Avrupa’da kalacağız” ifadelerine yer verdi.

Solksjaer, alınan bu karara gerekçesini “Endişelendiğim bir durum varsa o da futbolla ilgili olmayan bir nedenden dolayıdır. Beni asıl endişelendiren futbol dışında yaşanana olaylar. Orta Doğu’da bir kamp dönemi yapmayı planlıyorduk ancak bundan vazgeçtik” şeklinde belirtti.
 

Yorumlar (0)