Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 'Marcos Rojo' mesajı!

Manchester United, kadroda yer vermek istemediği Arjantinli oyuncuya, “Takım bul, her türlü kolaylığı sağlarız” dedi. İngiliz ekibi, Fenerbahçe’ye de benzer bir mesaj göndererek transfer için adım attı.

SPOR 06.01.2020, 09:36 12.01.2020, 16:04
Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 'Marcos Rojo' mesajı!

Fenerbahçe, sol bek ve stoper transferini tek bir oyuncuyla çözüme kavuşturmak için Marcos Rojo’nun peşine düşmüştü. Arjantinli yıldız ile ilk temas kuruldu, pazarlıklar başladı. Başarılı oyuncu için senelik 4 milyon Euro talep edilirken, sarı-lacivertliler masaya 3 milyon Euro ile oturdu.

Rojo’nun, Manchester United ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Ancak İngiliz temsilcisi tarafından sorun çıkacağı tahmin edilmiyor. Kırmızı Şeytanlar, Rojo ve Matic’e, “Kendinize takım bulun, her türlü kolaylığı sağlayacağız” mesajını yolladı. Manchester United Yönetimi, Fenerbahçe'ye de benzer bir mesaj yollayarak, futbolcuyla anlaşma sağlanması halinde bu transferin rahatlıkla gerçekleşeceğini belirtti.

Kiralama çözümü

Fenerbahçe, Rojo’nun 4 milyon Euro’da diretmesi durumunda kiralık formülüne başvuracak. Başarılı oyuncu, sezon sonuna kadar yıllık maaşının yarısına kadroya dahil olacak. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklenecek. Manchester United’ın bu formüle de olumlu yaklaşacağı düşünülüyor. Bu sebeple yönetimin önceliği Marcos Rojo’yu ikna etmek olacak. 

Yorumlar (0)