Manchester United'a 32'lik yeni hoca!

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Manchester United'da, Menajer Ola Gunnar Solkjaer'in takımdan ayrılacağı yerine gelecek ismin Nagelsmann olacağı konuşuluyor.

SPOR 10.10.2019, 10:38
Manchester United'a 32'lik yeni hoca!

Lige istediği gibi başlangıç yapamayan, ilk hafta alınan 4-0’lık Chelsea galibiyetinin ardından tekrar aynı performansı gösteremeyen Manchester United’da, Menajer Ole Gunnar Solksjaer’in takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Çıktığı 8 karşılaşmada Chelsea dışında bir de Leicester City’den galibiyet alabilen Manchester United’da, Solkjaer’in son günleri olduğu belirtiliyor.

Jose Mourinho’nun yerine 28 Mart’ta göreve başlayan Solksjaer, sezonun geri kalanında aldığı başarılı sonuçlarla Manchester United yönetiminden tam puan almıştı. Ancak yeni sezonda başarılı olamayınca, Solksjaer’in Manchester ekibinde sıkıntılı günler yaşanmaya başladı. Son alınan Newcastle United mağlubiyeti sonrası yeterliliği tartışılan Solksjaer’in yerine 32 yaşındaki Almanyalı Teknik Direktör Julian Nagelsmann’ın getirileceği konuşuluyor.

nagelsmann ile ilgili görsel sonucu

Manchester United, kötü sonuçlar almaya devam ederse Solksjaer gönderilip, yerine geçecek isim ile ilgili de çalışmalar şimdiden başladı.. Daily Mail’de yer alan habere göre ‘Kırmızı Şeytanlar’ın aradığı ismi Almanya’da bulduğu belirtildi. Julian Nagelsmann’ı yakın takibe alan Manchester United yönetimi, Solksjaer’in takımı toparlayamaması halinde genç teknik adam ile anlaşacağı iddia ediliyor.

Almanya Bundesliga’da beşinci sırada bulunan Leipzig’de hocalık yapan Nagelsmann’ın 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Milli maçların ardından Liverpool ile sahasında oynayacak olan Manchester United’ın alacağı kötü bir sonucun, Solksjaer’in işine son vereceği konuşulanlar arasında.
 

Yorumlar (0)