Madalya sevinci yaşayan boksörlerin hedefi milli takım!

İlk defa resmi bir turnuvaya katılan Elazığlı sporcular, 7. Uluslararası Açık Türkiye Kick Boks Kupası'nda 3 madalya kazandı. Turnuvadan 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla dönen sporcular, milli takımda yer almak istediklerini söyledi.

SPOR 30.05.2022, 11:32 30.05.2022, 17:52 Hakan Öksüz
Madalya sevinci yaşayan boksörlerin hedefi milli takım!

7. Uluslararası Açık Türkiye Kick Boks Kupası, nefes kesen maçlara sahne oldu. İstanbul'da gerçekleştirilen turnuvada çeşitli ülkelerden yaklaşık 3 bin 200 sporcu yer aldı.

İlk defa resmi bir organizasyona katılan Elazığlı sporcular, madalya sevinci yaşadı.  81 kiloda ringe çıkan Alpaslan Hamza Kıvık ile Orhan Bulğak, Türkiye 2'ncisi oldu. 84 kiloda mücadele eden Ali Yağız Topuz, Türkiye 3'üncülüğü elde etti. 

Elazığ Son Hilal Spor Kulübü sporcuları, kazandıkları madalya sevincini aileleri ile paylaştı. Turnuvada bronz madalya elde eden Ali Yağız Topuz, gelecekte daha büyük başarılar kazanarak Türkiye'yi gururlandırmak istediğini söyledi.

Elazığlı boksörlerin hedefi milli forma!

Gümüş madalya sevinci yaşayan Alpaslan Hamza Kıvık ise milli formayla ülkesine başarılar kazandırmak istediğini dile getirdi. 

Gümüş madalya kazanan bir diğer sporcu olan Orhan Bulğak, hocası Zülfü Topuz'a teşekkür ederek gelecekte milli takımda yer almak istediğini belirtti.

Antrenör Zülfü Topuz: "En iyi şekilde temsil edecekler"

Madalya kazanan sporcuları ile ilgili demeç veren antrenör Zülfü Topuz, yaklaşık 60 ülkenin katılımıyla gerçekleşen turnuvada zorlu rakiplerle karşılaştıklarını söyledi.

İlk defa resmi bir turnuvaya katılan gençlerin kazandığı başarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Topuz, "Gelecekte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini umuyoruz." dedi.

Yorumlar (0)