Maçkolik

Maçkolik sitesi bu alanda çok deneyimli bir editör grubu tarafından yönetilmekte olup üyelerine ve üye olmadan siteyi takip eden ziyaretçilere profesyonel olarak hizmet vermektedir.

SPOR 19.06.2020, 23:45 02.08.2020, 17:18
Maçkolik

Maçkolik sitesi tamamı ile futbol leri üzerine kurulmuş bir sitedir. İçinde bulunulan sezon içindeki maçları kazanma yüzde ve oranlarına istatistiki olarak ortaya koyan ve güncel veriler paylaşan bir sitedir. Özellikle bu alana aktif olarak ilgi duyan kişilerin sıklıkla takip ettiği Lig maçlarından haberdar oldukları ve aynı zamanda canlı maç sonuçlarını da iyi bir şekilde aktarabilen profesyonel bir sitedir.

Futbola ilgi duyan kişilerin yakından takip etmelerinin sebebi de yapılan maçların detaylarını görebilmenizdir. Site içerisinde yeni yapılmış bir maça da 100 takım içindeki kadroyu ve o maç içinde gol atan kişileri görebileceğiniz bir alan barındırır. 

Bu arada Maçkolik sitesi aynı zamanda bir iddia sitesidir. Site içerisindeki yapılmış maçların altında bulunan kısımlara kişisel yorumlarınızı yazabilmekteseniz. Buralarda takımları ve iddia dediğiniz yöntemler ile hizmet verdiği için oynayanların tercih etmiş olduğu bir sitedir.

Maçkolik sitesi avantajlardan biri herkese açık bilgi paylaşım yapılabilecek bir platform alanının bulunmasıdır. Burada mesajlaşabilmek, bilgi alışverişi yapabilmek serbest şekilde bırakılmıştır. Oldukça komik sahneleri özetlerini okuyabileceğin, pek çok kişinin buraya gelerek kendi deneyimlerini aktardığı; kızgınlıklarını, mutluluklarına paylaştığı bir alan haline gelmiştir.

Maçkolik Sitesi Hangi Kategorilerde Hizmet Vermektedir?

Futbolun yanı sıra basketbol maçlarını da yakından takip etme şansı sunan bu sitenin bir diğer avantajı da şans oyunlarına yer vermesi; at yarışı, iddaa kuponlarını ne durumda olduğunu ve sonuçlarını analiz edilerek öğrenmeyi sağlayan bir ortamdır.

Site İçi Harita

Şimdi sizlere siteyi açtığımızda karşılaşacağınız alanlarda söz edeceğiz.

- Site içinde popüler maçlar dahil bu maçlara yapılan yormlardan haberdar olabilmek için en çok yorumlanan maçlar ile en beğenilen yorumları görebileceğiniz bir panel oluşturulmuştur.

- Sitenin en altında sosyal medya ağlarına yer veren Maçkolik sitesi; günün Tweeti, günün Facebook postu olarak iki farklı pencere açmıştır.

- Sitenin tam ortasında canlı olarak yapılan maçlara, ülkelere dair ayrıntılı bilgileri ile yer verilir. Bu tablonun hemen sağ kısmında Türkiye Süper Lig sıralaması tablo şeklinde verilmiştir.

Bu kısmın biraz üstünde video bölümleri yer alır. Çeşitli yerlerden derlenmiş olan video kayıtlarını buradan izleyebilirsiniz. 

- Son olarak sayfanın başlangıç kısmında futbol camiasına dair son haberlere güncel olarak yer verildiği bir alan bulunur. 

Site kategorilendirilmiş en üst menü kısmında;

  • Canlı sonuçlar,

  • Futbol,

  • Basketbol,

  • İddaa,

  • Haberler ve TV programı olmak üzere 6 farklı kategoriye ayrılmıştır. Üye olarak kişisel bilgileriniz ile giriş yapabilir ve site içerisinde aktif olarak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Site İçinde Ulaşabileceğiniz Kategoriler

  • Canlı maç sonuçları

  • Ligi puan durumları

  • Seria A maç sonuçları ve iddaa oranları

  • İddaa analizleri

  • Premier Lig

  • Fikstür

  • Piyasaya dair çeşitli haberler

Maçkolik sitesinde yaşanan değişimlerden ve gelişmelerden haberdar olabilmek için sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsin.

Yorumlar (2)
Salih 4 yıl önce
Bu kadar reklam veren site neye tıklarsan reklam üstelik kapatamıuorsun da şikayet hakkını kullansanda bir şey olmuyor çünki ülkede her şey herkes başıboş bırakılmış elbet bir sonu olacak bu işlerin
Ali ekber aslan 4 yıl önce
Maçkolikte puan durumları karşık