Maç sonrasında ortalık savaş alanına döndü!

Endonezya Lig 1’in 25. hafta karşılaşmasında Persebaya ile PSS Sleman arasındaki derbi sonrasında skandal olaylar yaşandı. Persebaya taraftarları sahasında yaşadıkları 3-2 yenilginin ardından yeşil çimlere inerek, reklam panolarını yaktı ve ortalık adeta savaş alanına dündü.

SPOR 30.10.2019, 11:34 30.10.2019, 11:43
Maç sonrasında ortalık savaş alanına döndü!

Endonezya Lig 1’in 25. hafta maç programında Persebaya evinde PSS Sleman kulübünü konuk etti. Derbi karşılaşmasını konuk ekip PSS Sleman takımının 3-2 skorla galibiyet elde etmesinin sonrasında ev sahibi takımlar yeşil çimde olay çıkardı. 

Gelora Dude Tomo Stadı’na inen taraftarlar, reklam panolarını yakıp, ortalığı savaş alanına çevirdi. Karşılaşmaya dahil olan öfkeli grup, oyuncularada zarar verme hamlesi yaparken, yapılan açıklamada hiçbir futbolcunun zarar görmediği belirtildi.

Persebaya ile ilgili görsel sonucu

PSS Sleman takımının medya sorumlusu Gatot Widadko, yaşanan olaylar hakkında, "Çok üzgünüz. Buyaptıkları kendi kulüplerine zarar vermektir. Futbol endüstrisinin ilerlemesi için taraftarlar olgun insanlar olmalı. Kesin olan şey yaptırımlar olacağı" şeklinde bir açıklama yaptı.
 

Yorumlar (0)