Maaşını alamayan futbolcuların protestosunu fırsata çevirdiler!

Meksika ekiplerinden Veracruz'un uzun zamandır paralarını alamayan futbolcuları, Tigres karşılaşmasında protesto etmek amacıyla ilk 4 dakika herhangi bir şekilde hareket etmedi. Karşılaşmadan önce beraber fotoğraf çekildikleri Veracruz takımının hareket etmemesini fırsat bilen Tigres takımının oyuncuları iki gol kaydedince yeşil sahada ilginç dakikalar yaşandı...

SPOR 20.10.2019, 12:00 20.10.2019, 12:29
Maaşını alamayan futbolcuların protestosunu fırsata çevirdiler!

Meksika Ligi'nde mücadele etmekte olan Veracruz takımında yaklaşık 7 aydır maaşını alamayan oyuncular, Tigres karşılaşmasında bu durumu prostesto etme kararı aldı.

Veracruz takımının futbolcuları karşılaşmanın başlangıcıyla beraber sahada hareket etmedi. Karşılaşma başlangıcında 60 saniyede bu protestoyu dikkate alan rakip takım, kaleci Sebastian Jurado’nun topa dokunuşuyla bir anda karşılaşmaya devam ettiler.

meksika tigres ile ilgili görsel sonucu

Bazı oyuncular hareketsiz kalmaya devam etse de Tigres’te önce Eduardo Vargas sonrasında Andre-Pierre Gignac fileleri havalandırarak 4. dakikada skoru 2-0 yaptılar.

Karşılaşmada gelen ikinci golün ardından oyuna Veracruz’lu oyuncular kaldıkları yerden devam etseler de 8. dakikada yine Vargas sahneye çıktı ve skor 3-0 oldu.

"Futbolcularının protesto sırasında gol atmaya hakları var"

Veracruz takımının sahibi Fidel Kuri, karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamada taraftarlar adına utandığını belirterek Tigres futbolcularının protesto sırasında gol atmaya hakları olduğunu ifade ett,.

Veracruz'da forma giymekte olan Angel Reyna ise, Tigresli oyuncuların karşılaşmanın ilk 3 dakikasında protesto yapılacağından haberleri olduklarını ve buna rağmen oynamaya devam ettiklerini açıkladı.

Meksikalı Futbolcular Birliği, Veracruzlı oyuncuların yedi aydır ödenmeyen maaşları sebebiyle karşılaşmanın boykot edileceğini bildiklerini açıklamıştı.

Yorumlar (0)