Maaş teklifi reddedilen Altay Bayındır, İtalya'ya uçabilir

Sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek olan Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ın, yönetimle görüştüğü ancak şartlarda anlaşamadığı ileri sürülüyor. İddialara göre Altay'ın yıllık 2 milyonluk euro maaş talep etmesi, yönetimin hoşuna gitmedi. Yıllık 1 milyon euro maaş teklifini geri çeviren Altay'ın, sezon sonunda Inter'e gidebileceği konuşuluyor.

SPOR 19.01.2023, 16:51 20.01.2023, 17:36 Hakan Öksüz
Maaş teklifi reddedilen Altay Bayındır, İtalya'ya uçabilir

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk devresini lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde 38 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında bugün saat 20.00'de sahasında Rizespor'u ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan ve ligde de şampiyonluk kovalayan sarı lacivertliler, üç kulvarda birden mücadele ediyor.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray ile aralarındaki 4 puanlık farkın kolaylıkla kapanacağını düşünüyor. Zorlu maç fikstüründe geniş bir kadroya sahip olmak isteyen deneyimli çalıştırıcının, takıma dahil olmasını istediği oyuncular merakla bekleniyor. Sarı lacivertli kulüp, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Altay'ın sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor

Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktör Jesus'un, kaleci Altay Bayındır ile ilgili sezon sonunda karar vermesi bekleniyor. 24 yaşındaki kalecinin sarı lacivertli kulüple sözleşmesi, 6 ay sonra sona erecek. Bosman Kuralları gereği Altay, sözleşmesinin bitiminin ardından istediği takıma transfer olabilecek.

Altay 2 milyon euro istiyor, Fenerbahçe diretiyor

Genç kalecinin önceki günlerde yönetimle masaya oturduğu ancak yıllık 2 milyon euro istediği için görüşmelerin tıkandığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin 1 milyon euroluk önerisinin Altay tarafından reddedildiği kaydedildi. 

İtalyan devi Inter'in de Altay'ın peşinde olduğu öne sürüldü. İddialara göre Inter, kaleci Handanovic ile yolları ayırmak istiyor. Bu nedenle de yetenekli ve az maliyetli bir kaleci aradığı öne sürülen İtalyan devinin, Altay'ı ikinci kaleci olarak da kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)