Lüksemburg-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

Uluslar C Ligi'nde ilk iki karşılaşmayı kazanan A Milli Futbol Takımı, grubun üçüncü maçında deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacak. Peki Lüksemburg-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

SPOR 08.06.2022, 17:38 09.06.2022, 08:51 Hakan Öksüz
Lüksemburg-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar C Ligi 1'nci Grup maçlarında rakiplerine gol oldu yağdı. Grubun ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0 yenen Türkiye, dün akşam deplasmanda oynanan maçta Litvanya'yı 6-0 mağlup etti.

İlk iki maçta 6 puan topladık

İki maçta topladığı 6 puan ve 10 averajla grubun zirvesinde yer alan ay yıldızlılar, üçüncü karşılaşmada 6 puanlı Lüksemburg ile kozlarını paylaşacak. Milliler, kendisi gibi ilk iki maçını kazanan rakibini yenerek tartışmasız lider olmak istiyor.

Maç ne zaman oynanacak?

Peki Lüksemburg-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Lüksemburg ile Türkiye arasındaki üçüncü grup maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Milli kafile, Lüksemburg'a gitti

Milli kafile, Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşma için özel uçakla Litvanya'nın başkenti Vilnius'a gitti. Buradan kalacakları otele geçen milliler, yarın maçın hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar (0)