Lukaku'dan koronavirüs iddiası! "23 oyuncu hastaydı"

Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Romelu Lukaku, geçen aralık ayında takımdaki 23 oyuncunun hastalık belirtisi gösterdiğini açıkladı.

SPOR 22.04.2020, 10:04
Lukaku'dan koronavirüs iddiası! "23 oyuncu hastaydı"

Inter'in Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Aralıkta bir hafta aramız vardı ve döndüğümüzde 25 oyuncudan 23'ü hastaydı. Şaka yapmıyorum." ifadelerini kullandı.

Takımdaki çoğu oyuncunun öksürdüğünü ve ateşli olduğunu söyleyen Lukaku, "Benim de vücudum normalden fazla ısınıyordu. Yıllardır böyle bir ateş yüksekliği yaşamamıştım. O dönem Covid-19 testi yapılmadığı için gerçeği asla bilemeyeceğiz." yorumunu yaptı.

Ligde 26 Ocak'ta oynanan Cagliari maçını hatılatan Belçikalı golcü, Serie A'da 26 Ocak'ta oynadıkları Cagliari maçını hatırlatan Interli yıldız, "Defans oyuncumuz Milan Skriniar maça devam edemedi ve sahayı terk etmek zorunda kaldı. Neredeyse bayılacaktı." ifadelerini kullandı.

Covid-19'un vurduğu İtalya'da ilk koronavirüs vakası 31 Ocak'ta Çinli turistlerde tespit edilmiş, ülkedeki ilk vaka ise 21 Şubat'ta görülmüştü.

Yorumlar (0)