Lucescu'dan Terim'e geçmiş olsun mesajı...

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileğinde buludnu.

SPOR 31.03.2020, 11:18
Lucescu'dan Terim'e geçmiş olsun mesajı...

Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'da teknik direktörlük yapmış olan Mircea Lucescu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in Covid-19'a yakalanmasıyla ilgili konuşan Lucescu, ''Sayın Fatih Terim, başarılarıyla adını Türk futbol tarihine yazdırmış, UEFA Kupası zaferi yaşamış büyük bir antrenör. Koronavirüsü yenip tekrardan takımının başına geçeceğinden eminim. Fatih Terim her zaman mücadele etmeyi, kazanmayı sever.'' ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak'ın da çok sevdiği bir dostu olduğunu ifade eden Rumen teknik adam,  ''Abdurrahim ile beraber 18 yıl önce şampiyonluk yaşadık. O sene takımda büyük eksikler olmasına rağmen şampiyon olmuştuk. Abdurrahim, gerçekten çok sevdiğim bir dostum. İnşallah çabucak iyileşir ve eskiden olduğu gibi şakalaşırız.'' şeklinde konuştu.

Covid-19 salgınına karşın herkesi evlerinde kalmaya çağrıan Lucescu, bu dönemi Bükreş'te ki evinde izole olarak geçirdiğini söyledi.

Yorumlar (0)