Lucas Podolski sahaya çıktı: Ben bir aslanım!

Bir dönem Galatasaray'da top koşturan 36 yaşındaki Alman futbolcu Lukas Podolski, Nef Stadyumu'nu ziyaret etti. Sarı kırmızılı takımda geçirdiği zamanları unutamadığını söyleyen Podolski, "Ben gerçek bir aslanım." dedi.

SPOR 27.05.2022, 18:57 Hakan Öksüz
Lucas Podolski sahaya çıktı: Ben bir aslanım!

2015 yılından İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den Galatasaray'a transfer olan Alman futbolcu Lukas Podolski, taraftarların sevgilisi olmuştu. Sarı kırmızılı formayla çıktığı 75 maçta 34 gol, 18 asistlik performansla oynayan Podolski, 2017'de Vissel Kobe takımının yolunu tutmuştu.

"Buradaki günlerimi unutamadım"

Aradan geçen yıllara rağmen Galatasaray'ı halen daha unutmadığını kaydeden Lukas Podolski, Nef Stadyumu'na gelerek Galatasaray Müzesi'ni gezdi. Bu sırada GSTV'ye kısa bir röportaj veren Alman futbolcu, Türkiye'ye döndüğü için oldukça mutlu hissettiğini söyledi.

Nef Stadyumu'nda yaşadığı anıların kendisi için özel olduğunu belirten Podolski, "Ben gerçek bir aslanım. Kulübüm Galatasaray. Yeni sezonda bir maçını tribünden izlemek istiyorum. Buradaki atmosferi özledim." dedi.

"Galatasaray, yeni sezonda daha iyi olacaktır"

Galatasaray'ın 2021-2022 sezonunda kendi standartlarının bir hayli altında oynadığını söyleyen Alman yıldız, "Bu durum, zaman zaman her takımın başına gelebiliyor. Futbolda inişler olduğu kadar, çıkışlar da var. Galatasaray gibi köklü bir kulüp, kendisini toparlamayı bilecektir. Bence gelecek sezon çok daha iyi geçecek." ifadelerini kullandı.

"İki çocuğumla sakin bir hayat sürüyorum"

Polonya takımı Gornik Zabrze'de top koşturduğunu aktaran Podolski, iki çocuğuyla birlikte sakin bir hayat sürdüğünü belirtti.

Zaman zaman Türkiye'yi ziyaret ettiğini söyleyen 36 yaşındaki futbolcu, buraya gelerek taraftarlar arasında maç izlemenin kendisini iyi hissettirdiğini aktardı.

Yorumlar (0)