Lucas Hernandez: "Babam bizi sevmediği için terk etti"

Bayern Münih'in genç futbolcusu Lucas Hernandez, Atletico Madrid'in eski oyuncusu olan babası Jean-Francois Hernandez ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

SPOR 03.10.2019, 09:07 03.10.2019, 09:47
Lucas Hernandez: "Babam bizi sevmediği için terk etti"

Bayern Münih’de forma giymekte olan Lucas Hernandez, vermiş olduğu röportajda özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Babasının daha küçük yaşta ailesini terk edip gittiğini belirten Hernandez, bir dönem Atletico Madrid'de oynayan babası Jean-Francois Hernandez ile konuşmadığını açıkladı.

DAZN’a verdiği röportajda Hernandez, “Bizi neden terk ettiğini hiçbir zaman anlamadık. Bir gün bizi bırakıp gitti ve bunun hakkında hiçbir şey söylemedi. Asla onunla iletişime geçmeye çalışmadım” şeklinde bir açıklamada bulundu.

"Bizi sevmediği için terk etti"

Onunla iletişim kurmayı denediğini belirten Fransız oyuncu, “Gençken onun hakkında daha fazla şey bilmek ve nerede olduğunu öğrenmek isterdim. Zaman geçtikçe bu düşüncelerden uzaklaştım ve kendime, geleceğime daha fazla odaklandım. Sonunda bizi sevmediği için terk ettiği gerçeğiyle yüzleştim. Eğer bizi sevmediyse gitmesi daha iyiydi. 16-17 yıldır ondan haber almadım” dedi.

Yıldız futbolcunun babası Jean-Francois Hernandez, kariyerinde Fransa’nın Toulouse takımında başladıktan sonra Marsilya, Sochaux, Rayo Vallecano gibi takımlarda yer aldı.
 

Yorumlar (0)