Lopez'den Yusuf Yazıcı itirafı!

Lille Başkanı Gerard Lopez, Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı ikna ettiklerini fakat Trabzonspor'la henüz anlaşma sağlayamadıklarını belirtti.

SPOR 06.07.2019, 09:41
Lopez'den Yusuf Yazıcı itirafı!

Bordo-mavili kulübün genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile yakından ilgilenen ve teklifte bulunan Lille Başkanı Gerard Lopez, resmi transfer açıklamasında bulundu.

Lille Başkanı Gerard Lopez, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın bu transferde istekli olduğunu fakat bordo-mavili kulüple anlaşamadıklarını ifade etti.

"Yusuf Yazıcı gelmek istiyor fakat..."

Bordo-mavili kulübün yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı ile ilgili açıklama yapan Lille Başkanı Gerard Lopez şunları söyledi:
"Yusuf Yazıcı ile ilgilendiğimiz tabii ki doğru. Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, onun transferini bizim açımızdan hayli cazip kılıyor. Yusuf Yazıcı gerçekten buraya gelmek istiyor fakat kulübü Trabzonspor ile henüz anlaşama sağlayamadık."

Lille Başkanı Gerard Lopez, genç futbolcu Yusuf Yazıcı için bordo-mavili kulübe 17 milyon euro net, 3 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan %15 gelir teklif etti.

Olursa, takımın ikinci Türk'ü olacak!

22 yaşındaki Türk futbolcu, Lille'e gitmesi halinde Fransız ekibinde forma giyen ikinci Türk oyuncu olacak. Bir başka millî futbolcu Zeki Çelik de hâlen Lille formasını giyiyor.Sporx

Yorumlar (0)