Loca fiyatları belirlendi! Kişi başı 5 bin TL verilecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) localara seyirci alınmasına yönelik kararının ardından futbol kulüpleri tarafından loca fiyatları belirlendi. Türk Telekom Stadı'nda kişi başı 5 bin TL'ye kadar ücret ödenecek.

SPOR 17.10.2020, 11:10
Loca fiyatları belirlendi! Kişi başı 5 bin TL verilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), localara yüzde 50'si kadar seyirci alınmasına yönelik bir karar verdi. 

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun 5'inci haftası bugün başlıyor. Bugün saat 19.00'da Trabzonspor-Başakşehir maçı oynanacak. 

Galatasaray ise pazartesi günü sahasında Alanyaspor ile mücadele edecek. Beşiktaş'ın 5'inci haftada rakipsiz kalması, Fenerbahçe'nin de Göztepe'nin sahasına konuk olacak olması sebebiyle 3 büyük kulüp içerisinde localarını satan ilk kulüp Galatasaray oldu. 

Sarı-kırmızılıların Türk Telekom Stadı'nda 198 tane locası var. Söz konusu locaların bir bölümünün önceden satılması nedeniyle satılmayan locaların her hafta kiralanacağı ifade edildi. Locaların kapasitelerinin 8-27 kişi arasında değişiklik gösterdiği belirtildi. 

Türk Telekom Stadı'nda kale arkasında en düşük ücretli localar bulunuyor. Bu localara normal koşullarda 8 kişi alınıyor. En düşük ücretli localarda bir maç için 10 bin TL'lik kira bedeli vereceği bildirildi. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında bu localara en fazla 4 kişi alınabilecek. Bu nedenle kişi başı 2 bin 500 TL ödenecek. 

Türk Telekom Stadı'nın diğer bölümlerinde 8 kişilik localar da bulunuyor. Söz konusu locaların ücreti 14-20 bin TL arasında değişiklik gösterecek. Bu nedenle kişi başı 3 bin 500-5 bin TL ödenecek. 

Trabzonspor da açıkladı

Trabzonspor da Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği kararın ardından loca fiyatlarını duyurdu 

Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor-Başakşehir maçını locada seyretmek isteyen kişiler, kişi başı 500-3 bin TL arasında bir ödeme yapacak. 

Yorumlar (0)