Ljubomir Fejsa Galatasaray yolunda

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Ljubomir Fejsa ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray, orta saha oyuncusunun transferi için 3 milyon euro karşılığında Benfica ile anlaşma sağladı.

SPOR 14.07.2019, 09:44 14.07.2019, 10:11
Ljubomir Fejsa Galatasaray yolunda

Galatasaray, kiralık sözleşmesi biten Badou Ndiaye'nin takımdan ayrılması ve Fernando Reges'in de satılması üzerine orta sahası boş kalınca harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim, orta sahaya derhal oyuncu alınmasını istedi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Sevilla'dan Roque Mesa'nın sözünü aldı ancak bu hamleyi bir süre daha bekletmeye karar verdi. Bu sırada Fenerbahçe'nin görüştüğü Ljubomir Fejsa için Galatasaray'a teklif yapıldı. Sırp yıldız için Galatasaraylı yetkililer, tecrübeli futbolcunun menajeri ve Benfica kulübüyle görüşmede bulundu.

Benfica, Fejsa'nın bonservisi için 3 milyon euro istediğini açıkladı. 

3 milyon avro bonservis ücreti Galatasaray tarafından makul karşılandı. Aynı zamanda Ljubomir Fejsa'nın menajeriyle de el sıkışıldı.

Terim, iki futbolcu arasında tercihini yapacak

Teknik direktör Fatih Terim'e konu hakkında bilgi verildi. Tecrübeli çalıştırıcı, değerlendirmelerini yaptıktan sonra kararını verecek. Sevillalı Roque Mesa ile Sırp Ljubomir Fejsa'yı karşılaştıran Terim, iki oyuncu arasında tercihini yapacak.

Terim'in Fejsa'nın transferine daha sıcak baktığı ileri sürüldü.

Sarı-kırmızılı yönetim, Terim'in vereceği son kararın ardından operasyonu resmiyete dökmek için harekete geçecek. 

1998 doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu Fejsa, daha önce Partizan ve Olimpiakos formalarını giydi. Uzun süredir Benfica formasını terleten Ljubomir Fejsa, geçen yıl oynadığı 33 maçta gol ve asist kaydedemedi. 

Yorumlar (0)