Liverpool taraftarına Jürgen Klopp müjdesi!

Liverpool'un başarılı teknik adamı Jürgen Klopp'un sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı belirtildi. Kloop'un, 2026 yılına kadar takımın başında kalacağı kaydedildi.

SPOR 28.04.2022, 20:18 Hakan Öksüz
Liverpool taraftarına Jürgen Klopp müjdesi!

Premier Lig ekibi Liverpool'un başarılı teknik adamı Jürgen Klopp'un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. 2019-2020 sezonunda Liverpool'u Premier Lig şampiyonu yapan ve 2019'da Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Jürgen Klopp'un takımda kalması isteniyordu. 

2026 yılına kadar uzatıldı!

Liverpool Kulübü, 54 yaşındaki başarılı teknik adamın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı sorularına yanıt verdi. Yapılan açıklamada sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Klopp'un bir süre daha takımda kalacağı kaydedildi. Alman teknik direktörün Liverpool ile yaptığı sözleşmenin 2026 yılına kadar uzatıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre Jürgen Klopp'un yardımcıları olan Pepijn Lijnders ile Peter Krawietz'in sözleşmelerinin de 2026 yılına kadar uzatıldığı ifade edildi. Bu haber, Liverpool taraftarını sevindirdi. 

Hem ligde hem Devler Ligi'nde aksiyon devam ediyor!

Premier Lig'de bitime 5 hafta kala 80 puanlı lider Manchester City'yi 1 puan geriden takip eden Liverpool, şampiyonluk için rakibinin puan kaybetmesini bekliyor. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden Liverpool, yarı final ayağının ilk maçında kendi sahasında Villarreal'i 2-0 mağlup etti.

Klopp'un Liverpool'daki başarıları

Jürgen Klopp, 2015 yılında Liverpool'un başına geldi. Aradan geçen 7 yılda öneml başarılar elde eden deneymli teknik adam; 1 Şampiyonlar Ligi, 1 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu kazandı.

Yorumlar (0)