Liverpool, ManU'ya gol oldu yağdı

İngiltere Premier Lig'in 30'uncu haftasındaki erteleme karşılaşmasında Liverpool, Manchester United'ı 4-0 mağlup etti.

SPOR 20.04.2022, 00:33 20.04.2022, 17:02
Liverpool, ManU'ya gol oldu yağdı

Lider Manchester City'nin 1 puan arkasında 2'inci sıradaki Liverpool, averajla 5'inci basamakta konumlanan Manchester United'ı konuk etti.

Ronaldo unutulmadı

Anfield Stadyumu'nu dolduran taraftarlar, yeni doğan ikiz bebeklerinden birini yitirmesi sebebiyle sahaya çıkamayan Cristiano Ronaldo için 7'inci dakikada oldukça anlamlı bir davranış sergiledi.

Stadyumda bulunan herkes ayağa kalktı ve ManU'da 7 numaralı formayı terleten Ronaldo'ya 1 dakika boyunca alkışlarla destekte bulundu.

Liderlik koltuğuna kuruldu

Ev sahibi ekip, 5'inci dakikada Luis Diaz, 22 ve 85'inci dakikalarda Mohamed Salah ve 68'inci dakikada Sadio Mane'nin attığı gollerle müsabakayı kazandı.

Ligdeki yenilmezlik serisini 13 maça, puanını ise 76'ya yükselten Liverpool, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

54 puanda kalan ManU ise 6'ıncı sıraya geriledi.

"Seni her zaman seveceğiz..."

ManU'nun Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, evvelsi gün dünyaya gelen ikizlerinden oğlunun vefat ettiğini, kızının ise sağlıklı bir şekilde doğduğunu açıklamıştı.

Yıldız futbolcu, kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden, şu sözlerle duyurmuştu:

"Bebeğimizin yaşamını yitirdiğini en derin üzüntümüzle duyuruyoruz. Bir baba ve annenin hissedebileceği en büyük acı budur. Kızımızın sağlık bir şekilde dünyaya gelmesi bize biraz olsun umutla yaşama kuvveti veriyor. Bütün doktor ve hemşirelere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepimiz bu büyük kayıp sebebiyle mahvolduk ve bu çok zor dönemde mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz. Oğlum, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz."

37 yaşındaki futbolcunun 4 evladı daha bulunuyor.
 

Yorumlar (0)