Liverpool'da "Zoom" antremanına geç kalana ceza!

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da video konferans uygulaması "Zoom" yöntemiyle düzenlenen antremana geç katılan futbolculara para cezası verildi.

SPOR 15.04.2020, 09:44
Liverpool'da "Zoom" antremanına geç kalana ceza!

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Kloop, video konferans uygulaması Zoom'da yaptıkları antremanlara geç kalan futbolculara para cezası verdiklerini açıkladı.

Liverpool'un resmi sitesine açıklamalarda bulunan Kloop, Covid-19 salgınının tüm dünya gibi futbol içinde farklı bir deneyim olduğunu söyledi.

Evden online olarak yapılan idmanların sıkıcı olmadığını belirten Kloop,  "Bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim. Futbolcuları gördüğüm anda çalışma ne kadar sürerse, bir saat, iki saat her şey değişiyor." ifadelerini kullandı.

Saat 10'da başlayan Zoom antremanlarına geç kalmanın para cezasıyla sonuçlandığını belirten Alman teknik adam, "Buraya saatinde gelmek önemli çünkü bir para cezamız var. Zoom oturumuna çok geç gelenler para ödemek zorunda. Bu duruma 2020 yılında yakalanmamızın en iyi yanı, böyle teknik imkanlara sahip olmamız." şeklinde konuştu.
 

Yorumlar (0)