Lille taraftarından Burak Yılmaz'a coşkulu karşılama

Fransa Lig 1’de, sezonun bitimine 3 hafta kala ikinci sırada yer alan PSG'nin 1 puan önünde lider olan Lille’in başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, antrenman tesislerine geldiği esnada çok sayıda Lille taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı.

SPOR 07.05.2021, 14:46 09.05.2021, 08:58
Lille taraftarından Burak Yılmaz'a coşkulu karşılama

Fransa’da Nisan ayının futbolcusu seçilen milli futbolcu Burak Yılmaz, antrenman tesislerine geldiği esnada büyük bir coşkuyla karşılaştı.

Lille taraftarı Burak’ı büyük bir coşkuyla karşıladı

Fransa Lig 1 lideri Lille'de harika bir sezon geçiren Burak Yılmaz, bugün yapılan antrenmana geldiği esnada büyük bir sürprizle karşılaştı.

Burak Yılmaz’ın, güzergahında toplanan Lille taraftarı, başarılı futbolcuyu büyük bir sevgiyle karşıladı. Fransa’da şampiyonluğa giden Lille takımının en önemli oyuncularından biri olan Burak Yılmaz, bu sezon Lille taraftarının sevgilisi haline geldi. 

Fransa’da, Türkiye’de olduğu gibi ‘Kral’ lakabıyla anılan Burak Yılmaz, bu sezon Lille formasıyla attığı 15 gol ve yaptığı 5 asistle takımının en önemli yıldızlarından biri oldu. 35 yaşındaki yıldız futbolcuya, bugünkü antrenmana gelişi sırasında büyük bir sevgi gösterisinde bulunan Lille taraftarı, Türk bayrağı da açarak ‘O bir kahraman’ şeklinde bağırdığı da görüntülere yansıdı.

Fransa’da rüya gibi bir sezon geçiren Burak Yılmaz’ın ise bu sevgi gösterilerinin ardından çok mutlu olduğu görüldü.

Yorumlar (0)