Ligde derbi tarihleri netleşti

Spor Toto Süper Lig'de 27-32'nci haftalara ilişkin maç takvimi netleşti. Zirveyi yakından ilgilendiren derbi maçlarının tarihleri belli oldu.

SPOR 23.03.2023, 16:11 Hakan Öksüz
Ligde derbi tarihleri netleşti

Ramazan ayıyla birlikte Spor Toto Süper Lig'de maçların saatine düzenleme yapıldı. Ramazan süresince maçların 20.30'da başlayacağı kaydedildi. Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligde derbi karşılaşmalarının ne zaman oynanacağı da netleşti. Spor Toto Süper Lig'de gelecek 7 haftanın maç takvimi belli oldu.

Fenerbahçe-Beşiktaş: 2 Nisan Pazar 

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ı 6 puan geriden takip eden ve 1 maç eksiği bulunan Fenerbahçe, ligin 27'nci hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Jorge Jesus ve Şenol Güneş'in taktik savaşı vereceği kritik derbi, 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Ülker Stadı'nda oynanacak.

Trabzonspor-Beşiktaş: 16 Nisan Pazar 

Yönetim ve teknik heyette yeni yapılanmaya giden Trabzonspor, 29'ucu hafta maçında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zirve yarışından kopan 44 puanlı bordo mavililer, ligi üçüncü sırada bitirebilmek için 49 puanlı Beşiktaş'ı mağlup etmek için 16 Nisan Pazar günü sahaya çıkacak. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.

Beşiktaş-Galatasaray: 30 Nisan Pazar 

Deplasmanda Konyaspor'a yenilen ve 14 haftalık galibiyet serisi sona eren lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının daha fazla kapanmasını istemiyor. 32'nci hafta maçında 30 Nisan Pazar günü Beşiktaş deplasmanına çıkacak sarı kırmızılılar, mutlak galibiyet peşinde. Karşılaşmanın saat 19.00'da başlayacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)