Lider Trabzonspor kayıplarda!

Süper Lig'de lider Trabzonspor, evinde ağırladığı Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluğu sonraki haftalara erteledi.

SPOR 15.04.2022, 22:33 Hakan Öksüz
Lider Trabzonspor kayıplarda!

Süper Lig lideri Trabzonspor, 33'üncü hafta maçında sahasında Karagümrük'ü ağırladı. Ligde kalan 6 haftada şampiyonluk için 3 puana ihtiyacı olan bordo mavililer, maça tutuk başladı.

İlk yarıda bulduğu nadir atakları değerlendiremeyen Trabzonspor, 45+4'te Biglia'nın golüne engel olamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlayan Trabzonspor, yakaladığı atakları golle değerlendirmekte zorlandı. 58'de Vitor Hugo'nun golüyle skoru 1-1'e getiren Trabzonspor, karşılaşmanın kalan bölümünde ikinci golü bulamadı.

30 şut, 1 gol!

Rakibinin kalesine 6'sı isabetli 30 şut gönderen Trabzonspor, galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamadı. Zorlu mücadele 1-1 sonuçlandı. Bu skorla birlikte Trabzonspor, puanını 73'e yükseltti. Karagümrük ise puanını 47'ye çıkarttı ve 10'uncu sıradaki yerini korudu.

Trabzonspor'un en yakın rakipleri olan Fenerbahçe 59 puan ikinci, Konyaspor ise 58 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bordo mavililer, şampiyonluğu ilan etmek için kalan 5 maçtan 4 puan çıkarmak zorunda. 

Haftaya rakip Adana Demirspor

Son 6 haftada sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor, ligin 34'üncü hafta maçında 23 Nisan Cumartesi günü Adan Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorumlar (0)