Lider Trabzonspor, 1 puana razı oldu!

Süper Lig'de 32'nci hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan lider Trabzonspor, maçta 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

SPOR 09.04.2022, 22:56 09.04.2022, 23:08 Hakan Öksüz
Lider Trabzonspor, 1 puana razı oldu!

Süper Lig'de açık ara farkla lider konumda bulunan Trabzonspor, 32'nci hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan bordo mavililer, ilk dakikalarda bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

Cornelius'un direğe çarparak kaleye yönelen şutunu kurtaran Gaziantep FK kalecisi Günay, takımını sahada tutan isim oldu.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasından sonra peş peşe ataklara kalkan ev sahibi takım Gaziantep FK, Trabzonspor kalecisi Uğurcan'ı geçemedi. Gaziantep FK'nın etkili ataklarını savuşturan bordo mavililer, tehlikeli atak üretmekte zorlandı. 

Nwakaeme'nin penaltı beklentisi sonuç vermedi!

Karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonu, ilk yarının son dakikalarında yaşandı. Trabzonspor'un golcü ismi Nwakaeme, Gaziantep FK futbolcusu Ertuğrul Ersoy'un bileğine basması sonucu acı içinde yerde kaldı.

Hakem Erkan Özdamar'ın VAR kontrolü yapmasını isteyen Nwakaeme, rakibinin kırmızı kart görmesi için itirazda bulundu.

Her iki ekip de bulduğu atakları gole çeviremeyince mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

En yakın rakibi olan Konyaspor'un 14 puan önünde yer alan lider Trabzonspor, puanını 72'ye çıkardı. Bordo mavililer, ligde son 3 haftada galibiyete hasret kaldı. 

Trabzonspor'un sonraki rakibi Karagümrük!

Ev sahibi Gaziantep FK ise puanını 41'e yükseltti ve 14'üncü sıradaki yerini korudu. Süper Lig'de 33. hafta maçında Trabzonspor 15 Nisan Cuma günü sahasında Karagümrük'ü ağırlayacak. Gaziantep FK ise deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)