Lider Beşiktaş’ın yarın akşamki konuğu Trabzonspor…

Süper Lig'de lider Beşiktaş yarın akşam saat 19.00'da evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. İşte iki takımın son durumu...

SPOR 30.01.2021, 14:45 31.01.2021, 13:47
Lider Beşiktaş’ın yarın akşamki konuğu Trabzonspor…

Süper Lig’de ilk yarıyı lider olarak bitiren Beşiktaş, ikinci yarıya Trabzonspor maçıyla başlıyor. Hafta içerisinde Süper Kupa’yı elde eden Trabzonspor, yeni sezonun en formda takımlarından. Yarın saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler olacak.

Abdullah Avcı eski takımına karşı sahada

Abdullah Avcı’nın göreve gelmesi sonrası çıktığı 12 maç içerisinde 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alıp ligde üst sıralara yükselen ve hafta içerisinde Başakşehir’i mağlup edip Süper Kupa’yı müzesine götüren bordo-mavililerde Avcı da eski takımına karşı sahada olacak.

Beşiktaş’ta son durum...

Son 9 maç içerisinde 8 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunan Beşiktaş’ta maç öncesi sakatlığı olan isim Gökhan Töre. Mensah, Vida ve Ghezzal da sarı kart sınırında yer alıyor. Kart görmemeleri durumunda bu isimler Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Bordo-mavili takımda ise cezalı durumdaki kişi Kamil Ahmet Çörekçi. Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür’ün de sakatlıkları bulunuyor.

Yarın saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler olacak. Yardımcı hakemlikte ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Mustafa Emre Eyisoy yer alacak.

Yorumlar (0)