Lewandowski övgüler yağdırdı: Onun başarıları tekrarlanamaz

Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Robert Lewandowski, Dünya Kupası, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

SPOR 14.11.2022, 09:40 14.11.2022, 17:39
Lewandowski övgüler yağdırdı: Onun başarıları tekrarlanamaz

Dünya Kupası’na sayılı günler kala Barcelona’nın 34 yaşındaki golcüsü Robert Lewandowski’den yeni açıklamalar geldi. Dünya Kupası deyince herkesin aklına ilk olarak Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’nin geldiğini belirten Polonyalı yıldız, heyecanlı bir turnuva beklediğini vurguladı. Açıklamasında Lionel Messi’ye ayrı bir parantez açan Lewandowski, “Onun başarıları tekrarlanamaz” diyerek Arjantinli yıldıza övgüler yağdırdı. 

“Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi efsane oyuncular”

“Messi’ye Dünya Kupası’nın borçlu olduğu konuşuluyor. Bu açıklamalara katılıyor musun?” sorusuna yanıt veren Lewandowski, “Son 10-15 seneye bakarsak, futbolun ana figürleri Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’ydi. Bu Dünya Kupası’nı kimin hak ettiğini sorarsanız, herkesin aklına ilk olarak Ronaldo ve Messi gelir. Bunlar gerçekten efsane oyuncular. İsimlerini tarihe yazdırmayı başardılar. Dünya Kupası kesinlikle tahmin edilemez bir turnuva. Şimdiden neler olacağını kestirmemizin imkânı yok. Futbol çok dramatik ve asla öngörülemeyen bir oyun. Ancak herkes mutlaka Ronaldo-Messi finalini hayal ediyordur” ifadelerini kullandı. 

Lewandowski’den Messi’ye övgüler

Açıklamalarında Lionel Messi’ye ayrı bir parantez açan Robert Lewandowski, “Onun başarıları tekrarlanamaz. Ortaya çıkarmış olduğu inanılmaz hikâyesine devam ediyor. Şu an Dünya Kupası’nı kazanmanın hayalini kuruyordur, bundan eminim. O inanılmaz bir futbolcu ve herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Bu Dünya Kupası, onun kariyerindeki en büyük meydan okumalardan biri olacak” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)